Event

Kent u onze prachtige locatie al in het Haarlemmermeerse bos? Dit prijswinnende object bevindt zich op steenworp afstand van Schiphol en Amsterdam. U waant zich op deze rustieke plek in een oase van groen. Al met al een unieke locatie voor een feest, een diner of een borrel of receptie. Of u nou zoekt naar een chique sfeer of intieme gezelligheid, voor grote of wat kleinere gezelschappen, bij Vork en Mes bent u aan het juiste adres.

Rondom ons pand beschikken wij over een enorm terras. Elke dag is er wel een mooie plek te vinden waar de zon schijnt en waar u kunt genieten van een spectaculair uitzicht over
het meer en het aangrenzende bos. Het terras aan de voorzijde is geheel overdekt en wordt begrenst door de mooie waterval.  Terwijl het terras aan de zij- en voorkanten deels overdekt is.

Ons paviljoen biedt gelegenheid voor bijeenkomsten van 4 tot 300 personen. Gaat u trouwen of denkt u aan een groots en uitbundig feest, van persdiner tot haringparty alles is mogelijk. De parterre maar ook onze vergaderzaal vormen een fijne plek voor een besloten diner, training of vergadering.

Vork en Mes ligt centraal in het land, heeft vrije parkeerruimte voor de deur en de luchthaven van Schiphol en Amsterdam op 10 minuten rijafstand van Hoofddorp.

Wij helpen u graag verder in een persoonlijk gesprek. Neem vrijblijvend contact op met ons via het nummer 023 557 2963.

Schermafbeelding 2016 05 09 Om 182720