Trouwen

Onze trouwlocatie biedt een prachtige setting voor een romantisch huwelijk. Wij geloven dat de details het verschil maken voor uw grote dag, ons ervaren team helpt u graag deze mooie dag te verwezenlijken. Door de grenzeloze mogelijkheden en het spectaculaire uitzicht over het meer wordt uw huwelijksdag, van voltrekking tot trouwfeest, een dag om nooit meer te vergeten.

Trouwceremonie

U kunt naar eigen wens uw trouwdag indelen. Pakt u het liever groots aan of wilt u liever in een intieme setting trouwen? In Vork en Mes is er plaats voor gezelschappen tot 300 personen. Wij beschikken ook over een parterre die gelegenheid biedt voor intiemere sfeer en een kleiner gezelschap.

Receptie, diner of feest

Vork en Mes biedt tal van mogelijkheden voor uw bruiloft. Niet alleen de ceremonie en receptie kunnen wij verzorgen, ook kunt u het diner en het trouwfeest op onze locatie houden. Op deze manier is het mogelijk uw huwelijksdag op één locatie te beleven. De ligging van de trouwlocatie in Hoofddorp is centraal en biedt gratis parkeergelegenheid. Vork en Mes ligt vlakbij diverse uitvalswegen en is zeer goed bereikbaar voor uw internationale gasten; binnen een kwartier bent u op luchthaven Schiphol.


Wilt u meer weten over Vork en Mes als trouwlocatie? Bel gerust 023-5572963 of stuur een email via info@vorkenmes.nl  wij helpen u graag verder.

Schermafbeelding 2016 05 09 Om 182018